Як ти можеш допомогти Україні навіть перебуваючи вдома

Більше 40 днів Україна мужньо захищає свою свободу. Більше ніж 40 днів… Такий відчайдушний та переможний супротив став можливий завдяки нашим воїнам, що на передовій, учасникам територіальної оборони, що кинули своє звичне життя та заради миру взяли в руки зброю, завдяки волонтерам, які під кулями рятують людей та тварин і допомагають з необхідним.
А також, завдяки кожному з нас, хто хоча б раз відвідав польову кухню та допомагав з їжею, поділився речами з переселенцями. Або просто переказав гроші на потреби армії.
Кожен день необхідні мільйони гривень, щоб наблизити перемогу. І збирати ці кошти на придбання зброї та спорядження допомагають волонтери. Зокрема — Група 35.
Група 35 — це волонтерське об’єднання, до якого увійшли представники Бізнес-школи УКУ, Greencubator, львівського IT-бізнесу, InSpirito та Українського католицького університету. Різні люди з однією метою ― допомогти українським воїнам! 
Завдяки їхнім зусиллям вже були придбані найнеобхідніші на передовій засоби захисту — автомобілі, рації, дронові системи, тепловізори та тепловізійні приціли, шоломи, бронежилети, наколінники, тактичний одяг тощо.
Кожного дня Група 35 отримує багато запитів. Кожного дня Група 35 допомагає нашим захисникам. І сьогодні ти, хто читає цей допис, можеш допомогти Групі 35, навіть 10 гривнями. Адже, якщо хоча б 10000 людей надішле таку суму, то її вистачить ще на партію шоломів, бронежилетів, рацій, турнікетів. 
Щоб дізнатися реквізити для переказу, перейдіть за посиланням: https://group35.org/donate/