Як працює greencubator у часи війни

З першого дня війни ми як greencubator та кожен учасник нашої команди окремо на своїх місцях включилися у боротьбу за нашу спільну перемогу, об’єднавшись із однодумцями у єдину команду Group 35.
З одного Facebook-посту 28 лютого від співзасновника greencubator Романа Зінченка та засновника InSpirito Євгена Філяка ми розпочали збір коштів на потреби тероборони Києва та інших міст. 60 000 доларів вдалося зібрати лише за 2 дні з двох постів у Facebook — на розгрузки, наколінники, тактичні окуляри, нічні візори, біноклі, ліки тощо. Усе, що сприятиме боротьбі та — найважливіше — зберігатиме життя наших захисників!
ДЯКУЄМО усім вам!!!
Згодом, до Євгена та Романа доєдналось багато друзів зі спільноти Українського католицького університету, Львівської бізнес-школи, greencubator та інших спільнот. Ми назвалися Group 35.
Для нас дуже важлива прозорість, тож ми повідомлятимемо донаторів про успіхи та перемоги, які вдається досягати завдяки зібраним коштам на сторінці Group 35 у Facebook, а також на сайті групи https://group35.org/.
Підписуйтеся, приєднуйтеся та підтримуйте нас ❗️❗️❗
Добровольцям третьої хвилі розгортання батальйонів Тероборони катастрофічно не вистачає первинного захисного обмундирування та засобів зв’язку. Тому Група 35 продовжує збір коштів. ДОЛУЧАЙТЕСЯ ❗️❗️❗
Усі реквізити для перерахунку коштів ви можете знайти на сторінці з реквізитами на сайті: https://group35.org/donate/
🇺🇦 🇺🇦 🇺🇦 Слава Україні! 🇺🇦 🇺🇦 🇺🇦