Успіхи випускників Greencubator

Друзі, ми пишаємося нашими переможцями та випускниками програми, оскільки їх компанії розвиваються, зростають та досягають нових вершин. У цьому місяці маємо чим похвалитися, оскільки наші бенефіціари досягли чимало успіхів. Раді поділитися ними з вами.

What’s up Meredot

Meredot, компанія, яка займається розробкою бездротових зарядних станцій для мікромобільності та сприяє зменшенню вуглецевого сліду, здобула неймовірну перемогу, ставши частиною Techstars Alabama EnergyTech Accelerator. Це визнання одного з найкращих американських акселераторів підтверджує потенціал та цінність їхніх інноваційних рішень.
Завдяки Techstars команда Meredot мала можливість познайомитись з мережею менторів, інвесторів та колег-підприємців світового рівня, яка ще більше зміцнює їхню місію розвитку стійких та ефективних енергетичних інновацій.
Meredot, які займаються розробкою бездротових зарядних станцій для мікромобільності, що зменшує вуглецевий слід, стали переможцями Кліматичних Інноваційних Ваучерів у 2022 році і зараз втілюють в життя свій проєкт!

What’s up GO TO-U

Команда GO TO-U також відзначилася на Techstars FounderCon, де Любов Артеменко, співзасновниця та директорка компанії, представила платформу з штучним інтелектом. GO TO-U раніше здобули перемогу у Кліматичних Інноваційних Ваучерах та розробили програмне забезпечення для покращення функціональності мобільного додатку та кабінету користувача зарядної станції.
Як зазначили в компанії, їхня платформа є свідченням інновацій, пропонуючи безперешкодну інтеграцію для власників електромобілів та сприяючи створенню світу, де поїздка є такою ж екологічною, як і місце призначення.
“Наша місія зрозуміла: прокладати шлях до безпроблемно пов’язаного, екологічно відповідального та високоефективного транспорту майбутнього.Наша присутність тут дозволяє нам представити наші передові рішення енергійній спільноті інноваторів. З готовністю до кожного кроку ми прагнемо долучатися, ділитися досвідом та будувати нові горизонти з кожним відвідувачем. Атмосфера тут заряджена колективним драйвом та беззаперечним прагненням до інновацій”, – відреагували на це в компанії.
Пишаємося нашими випускниками і бажаємо відкривати для себе глобальні платформи для презентації власної компанії!

What’s up Releaf Paper

Releaf Paper визнані найвідомішим українським зеленим стартапом у світі. Компанія опинилася у престижному списку “Перспективні українські стартапи” від  Startupfundua,  Techosystem_ua та Mintsyfra.official
“Це визнання є свідченням наполегливої праці та відданості нашої команди, а також підтримки нашої неймовірної спільноти. Ми надзвичайно пишаємося тим, що нас визнали провідним зеленим стартапом в Україні та представляємо країну у світі”, – відреагували на це в компанії.
Releaf Paper виготовляє папір із опалого листя та вторинної целюлози, зменшуючи викиди CO2 до 78% та використовуючи принципи циркулярної економіки. Вони також отримали Кліматичний Інноваційний Ваучер та продовжують просувати свої екологічні рішення у світі.

What’s up S.Lab

S.Lab отримали перемогу у конкурсі ІТ Arena Startup Competition 2023. Їхнє екологічне пакувальне рішення, створене з технічної коноплі та міцелію грибів, революціонізує галузь у сталому розвитку. Крім того, компанія здобула інвестиції, що підтверджують їхню успішну роботу.
Також компанія отримала інвестиції, які були оголошені на сцені вперше за 10 років існування IT Arena:
-$100 000 від амбітних ZAS Ventures
-$10 000 від дивовижного angel-інвестора Олександра Ремінного
-€100 000 від підприємницької компанії Vesna Capital
Це неймовірний успіх і ми, звісно, дуже радіємо за команду S.Lab, які також є переможцями Кліматичних Інноваційних Ваучерів у 2022 році!!!

What’s up INPUT SOFT

Великою кількістю новин діляться INPUT SOFT
До їхнього раунду доєдналися 2 інвестори Сергій Токарєв – співзасновник та генеральний партнер Roosh VC, та Адаму Гащишину – директор Roosh VC
Компанія  взяла участь в одній з найбільших ІТ-конференцій у Східній Європі – IT ARENA.
Також INPUT SOFT увійшов до переліку відмінних та перспективних українських ІТ-продуктів та компаній. Це проєкт Міністерства цифрової трансформації України та Асоціації “IT Ukraine” .
Окрім того, INPUT SOFT увійшов до звіту про компанії-зірки, які, на думку 30 експертів з різних галузей, будуть помітними в найближчі роки. Цей звіт був підготовлений Українським фондом стартапів спільно з компанією Techosystem за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.
Ми пишаємося нашими бенефіціарами та бажаємо їм подальших досягнень у впровадженні зелених інновацій. Зараз ми обираємо нових чемпіонів Кліматичних Інноваційних Ваучерів! Тож слідкуйте за нашими новинами на сайті та на сторінках соціальних мереж.