Стартує нова хвиля “Кліматичних Ваучерів”

Підтримуємо “зелені” ініціативи під час війни: нова хвиля “Кліматичних Інноваційних Ваучерів” стартує вже 20 липня 2023 року!
Долаючи разом важкі обставини війни з росією, завдяки підтримці Європейського Банку Реконструкції та Розвитку та Європейського Союзу, ми прагнемо підтримати бізнес і оголошуємо про старт третьої хвилі грантової допомоги для “зелених” інноваторів
  • Яку допомогу отримують учасники?
“Кліматичні Інноваційні Ваучери” є однією з найбільших  грантових  програм в  Україні, що підтримують “зелені” інновації  та просувають створення кліматично – орієнтованих технологій
 
Представники малого та середнього бізнесу можуть отримати до 50 000 EUR на розробку проєктів, спрямованих на зменшення викидів парникових газів та підвищення енергоефективності.
У минулому році 13 українських компаній були нагороджені Кліматичними Ваучерами на загальну суму 500 тис євро і вже реалізують власні “зелені” рішення та впроваджують європейські стандарти, адже Україна невпинно рухається до членства у ЄС.
  • Хто може взяти участь у конкурсі?
  • Підприємці, які розробляють або впроваджують екологічні та енергоефективні технології; 
  • зареєстровані юридичні особи (приватні компанії), які провадять діяльність на території України не менше 1 року;
  • належать до сектору малого та середнього бізнесу;
  • бізнеси, що готові до співфінансування проєкту не менше 25% від суми грантового проєкту.
  • Як зареєструватися?
Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися на сайті проєкту https://climate.biz/
Зареєструватися на онлайн-відкриття третьої хвилі “Кліматичних Інноваційних Ваучерів” можна за посиланням  – https://climate.biz/znup/.
 *****
Проєкт «Кліматичні Інноваційні Ваучери» є компонентом програми ЄБРР «Центр трансферу технологій та фінансів у сфері зміни клімату» (FINTECC), що підтримується ЄС у рамках ініціативи EU4CLIMATE. У 2017 році Україна стала першою країною, яка скористалася запропонованою ЄБРР схемою інноваційних ваучерів.