Кліматичні Інноваційні Ваучери: прийом заявок завершений. Що далі?!

Прийом заявок на Кліматичні Інноваційні Ваучери завершено! Відбір  тривав з 17 січня до 31 травня 2022 року.
За час проведення конкурсу ми отримали такі результати:
  • 278 учасників подали заявки
  • 84 заявки завершені та прийнятті
  • 95 сервіс-провайдерів подали заявки
  • Ми вдячні кожному учаснику та сервіс-провайдеру, які вирішили позмагатися за Ваучери у цій хвилі змагання!

Що відбулося?!

17 січня 2022 року ми провели урочисто відкрили другу хвилю Кліматичних Інноваційних Ваучерів. Прийом заявок мав тривати до 28 лютого. Проте, через повномасштабне вторгнення російських військ в Україну, дедлайн  був продовжений до 31 травня включно.
Загалом за час прийому заявок ми провели 3 онлайн-вебінари «Устами бізнесу: як отримати грант на «зелені» технології?», де переможці попередніх хвиль поділилися власним досвідом участі у Кліматичних Інноваційних Ваучерах.
Також  ми провели 9 онлайн консультацій, де детально розповіли потенційним учасникам про участь у конкурсі та відповіли на  їх запитання щодо Ваучерів.

Що далі?!

Зараз отримані заявки проходять кваліфікаційний відбір – проєктна менеджерка Ольга Зубчик оцінює їх за базовими критеріями. Протягом  червня ми зберемо додаткову інформацію від учасників (фінансову звітність, реєстраційні документи, тощо), а експертне журі оцінить заявки та обере найкращі.
У липні-серпні на компанії, що пройшли експертний відбір очікує додатковий моніторинг та затвердження переможців донором. У вересні ми плануємо оголосити переможців другої хвилі Кліматичних Інноваційних Ваучерів та провести церемонію нагородження.
Після цього компанії займуться документальним оформленням гранту та розпочнуть реалізовувати свої переможні проєкти. Після завершення всіх робіт на бенефіціарів чекає виплата грантових коштів.
Тож робота в Кліматичних Інноваційних Ваучерів у самому розпалі. Про всі наступні етапи та події проєкту сповіщатимемо на сторінці у Фейсбук.