1000 доларів на доступ до Notion.so. для випускників greencubator

Компанії із сектору чистих технологій життєво потребують досконалих інструментів для ефективної співпраці. Ми даємо безкоштовний доступ до провідної платформ для побудови роботи команд Notion.so для випускників усіх наших програм.
Чудові новини для наших випускників! Ми почали співпрацю з Notion, щоб запропонувати безкоштовний доступ до Notion. Наші випускники можуть отримати 1000 доларів для користування Notion Team Plan. Зазвичай цей план коштує 10 доларів на людину на місяць. Проте, для випускників greencubator, відтепер він доступний безкоштовно в рамках програми Notion for startup!
Notion.so — це надзвичайно гнучкий інструмент, що дозволяє створити спільний кастомізований робочий  простір, який структурує роботу цілої команди та допомагає кожному члену команди стежити за повною картиною.
Тисячі стартапів та компаній використовують Notion. Вони створюють бібліотеки командних знань, щоб забезпечити довгострокову пам’ять компанії та перетворити масиви інформації на легкі для пошуку й розуміння дані. Вони керують проєктами та завданнями, використовуючи дошки kanban, таблиці, списки тощо. Користувачі можуть налаштувати будь-який робочий процес, співпрацювати в режимі реального часу та стежити за проєктом без втрат. Вони діляться документами, систематизують контент будь-якого типу і багато іншого.
Скористайтеся можливістю для побудови потужних робочих процесів та розвитку вашого бізнесу!
Заповніть форму за посиланням, щоб отримати доступ до бонусних можливостей від технологічних партнерів: https://bit.ly/BonusesUA