Випускники greencubator отримають знижки на сервіси HubSpot

Компанії, що працюють у секторі чистих технологій, потребують провідних інструментів для створення власних якісних сервісів, обслуговування клієнтів, маркетингу та продажів. Наші випускники можуть скористатися значними знижками на послуги провідної CRM системи, платформи маркетингу та продажів HubSpot.
Ми раді повідомити, що розпочали співпрацю з HubSpot for Startups і тепер пропонуємо значні знижки на сервіси HubSpot в рамках програми для стартапів, розробленої спеціально для того, щоб допомогти стартапам та компаніям на ранніх стадіях рости та масштабуватися краще!
Програма HubSpot for Startups це:
  • Освітні ресурси та спеціальне навчання. Контент, майстер-класи та цілодобова підтримка без вихідних для стартапу чи компанії. Користувачам доступні різні інструменти: від шаблонів для управління проєктами до коротких порадників щодо залучення клієнтів. Крім того, ви матимете доступ до підтримки від експертів HubSpot та зручного процесу ознайомлення із доступними сервісами.
  • Професійне програмне забезпечення, приємні знижки. Доступ до HubSpot Growth Platform, повного набору програмного забезпечення для маркетингу, продажів та обслуговування клієнтів, із абсолютно безкоштовною CRM, яка допоможе вам рости й масштабуватися. Програмне забезпечення розвивається разом з користувачем, тому додатково є доступ до особистого навчання продукту. На всі ці сервіси можливі знижки до 90%. [Дізнайтеся більше про програмне забезпечення тут.]
  • Інтегрована платформа для стартапів. Доступ до понад 500+ програмних інтеграцій, а також можливість побудови інтеграції на платформі HubSpot.
Випускники наших програм, які відповідають певним критеріям фінансування, можуть скористатися перевагами цієї ексклюзивної програми! Якщо ви: 
  • Компанія із фінансуванням менше 2 мільйонів доларів. Ви можете отримати знижку до 90% на програмне забезпечення HubSpot у перший рік, 50% у другий і 25% знижку на подальші сервіси.
  • Компанія, яка зібрала понад 2 мільйони доларів фінансування до та включаючи Серію А. Ви можете отримати знижку до 50% у перший рік та знижку на 25%.
Зверніть вашу увагу: ціни на HubSpot for Startups доступні для нових нових продуктів професійного або корпоративного рівня. Продукти початкового рівня не можуть долучитися до програми, якщо вони не входять до складу кваліфікованих професійних або корпоративних закупівель чи модернізацій. Також неможливо використати знижки на сервіси HubSpot, якими ви вже користуєтеся. 
Заповніть форму за посиланням, щоб отримати доступ до бонусних можливостей від технологічних партнерів: https://bit.ly/BonusesUA.