Шостий національний фінал ClimateLaunchpad в Україні

4 вересня ми вшосте проводимо Національний фінал найбільшого у світі конкурсу “зелених” бізнес-ідей ClimateLaunchpad. Для українських стартапів це можливість розповісти усьому світу про власні дружні до клімату ідеї. Навіть якщо ідея живе лише “на серветці”, вона може бути почутою та підтриманою у рамках змагання!
Цього року конкурс об’єднав 56 країн з усіх регіонів світу. Не зважаючи на виклики пандемії, на український національний відбір потрапили 10 стартапів із перспективними проєктами у напрямках чистої енергії, рішень для міст, адаптації та стійкості, циркулярної економіки:
  • BIOC — виготовлення біопластику з кукурудзяного крохмалю 
  • Eco City Space — еколокація із станцією переробки у Харкові
  • Zebud — енергоефективне житло без комунальних платежів 
  • VermiHub — проєкт, що має на меті трансформувати уявлення про повсякденні органічні відходи
  • H2U Valley — завод  відновлювального водню
  • SV-eko plus — вітропроникна динамічна сонячна електростанція
  • Slonoblock — блоки із стійких матеріалів для будівництва зеро енерджі будинків
  • Grow With You — послуга оренди та обміну іграшок для дітей 
  • KoloTrack — хмарні сервіси для управління органічними виробництвами
  • Проект Прийомка — використання відходів з корисною метою: для реалізації нових ідей, стартапів, вирішення місцевих проблем.
Перед національним фіналом всі команди-учасниці проходять інтенсивну теоретичну та практичну підготовку — навчальну програму ClimateLaunchpad, що охоплює найважливіші аспекти життєвого циклу стартапів. Мета інтенсиву — навчити команди стартапів мислити та діяти як підприємці та підготувати власний пітч дек, з яким вони боротимуться за перемогу у Національному відборі. 

Кожна команда матиме 5 хвилин на пітч та 3 хвилини на запитання від членів журі. 

Три команди-переможниці Національного фіналу гарантовано потрапляють у Регіональний фінал конкурсу.  

До речі! Цього року вперше регіональний відбір для Східної Європи та Середнього Сходу проходитиме в Україні! 

Кращі регіональні команди потрапляють у великий Міжнародний фінал. Його переможці можуть не тільки виграти гроші, потрапити до акселератора  EIT Climate-KIC, але і отримати масштабний піар своєї ідеї, долучитися до глобальної мережі “зелених” підприємців, познайомитися із потенційними партнерами, інвесторами та клієнтами. 

Вболівати за учасників українського національного відбору можна онлайн. Всі подробиці фіналу шукайте на сторінці події у Facebook: https://www.facebook.com/events/1006932189880994 

Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/CLP21UA