Оголошуємо тендер на створення відеороликів

До уваги компаній та фрілансерів, які професійно працюють у сфері video production! 

Greencubator проводить тендер для виявлення потенційного виконавця для надання послуг зі створення серії відеоматеріалів межах діяльності організації.

Наша мета – збільшити кількість гравців у секторах «зеленої» економіки та кліматично-позитивних рішень, допомагати їм зростати, досягати місцевої та глобальної конкурентоспроможності.

Усім зацікавленим надавачам відповідних послуг необхідно підготувати свої комерційні пропозиції відповідно до вимог, зазначених у цьому документі.

Пропозиція повинна бути написана українською мовою, містити реквізити заявника, а ціни мають містити необхідні податки, збори та залишатися в силі не менше 60 діб після завершення дати подання ЗКП. 

Просимо надсилати ваші комерційні пропозиції до 17.00 год,  18 червня 2021 р. на електронну адресу: valeria@greencubator.info з темою листа: “Комерційна пропозиція на тендер”.
  • Надсилаючи пропозиції електронною поштою, переконайтеся, що вони підписані, відправляються у форматі *.pdf. Копії документів, що додаються до пропозиції повинні бути у форматі.pdf  і не містити вірусів чи пошкоджень, а посилання є у відкритому доступі для перегляду.
  • Запропоновані послуги будуть розглядатися та оцінюватися відповідно до повноти пропозиції та її відповідності до вимог ЗКП. Вибір буде здійснено на користь пропозиції, яка відповідає вимогам та критеріям оцінки та  відповідає максимальній економії та ефективності використання фінансових, часових та людських ресурсів Організації. На її підставі буде укладено договір з можливими доповненнями та корективами, що можуть виникнути в процесі підготовки договору та обговоренням деталей реалізації. 
  • Візьміть до уваги, що Замовник не зобов’язується приймати будь-яку пропозицію чи укладати контракт, як і не несе відповідальності за будь-які витрати, пов’язані з підготовкою та подачею постачальником пропозиції, незалежно від результату або способу проведення процесу відбору.