Нова хвиля Кліматичних Інноваційних Ваучерів стартує у січні 2022 року

Вже 17 січня 2022 року в Україні стартує нова хвиля «Кліматичних Інноваційних Ваучерів»!
Кліматичні Інноваційні Ваучери – це найбільша грантова програма, що підтримує «зелені» ініціативи в Україна та Білорусі.
Малий та середній бізнес може отримати до 50 000 EUR на розробку кліматичних інновацій, екологічних технологій, що зменшують викиди парникових газів та підвищують ефективність споживання енергії.
У 2021 році вже 6 українських компаній отримали Ваучери на загальну суму майже 240 000 євро та впроваджують власні «зелені» інновації у своєму бізнесі.
Саме завдяки Кліматичним Ваучерам бізнеси виходять на новий етап розвитку. Тому ми прагнемо, щоб ще більше українських МСБ отримали грант на впровадження власних еко-технологій.
Доєднуйтесь до зелених інноваторів якщо ваша компанія впроваджує або розробляє дружні до довкілля технології, є зареєстрованою юридичною особою (приватною компанією) на території України, здійснює свою діяльність щонайменше 1 рік до подачі заявки, належить до малого і середнього бізнесу і готова до співфінансування проєкту у розмірі щонайменше 25% від суми гранту.
Реєструйтеся за посиланням: https://forms.gle/MBiK84qTktdw4Xdv9
***
Проєкт «Кліматичні Інноваційні Ваучери» є компонентом програми ЄБРР «Центр трансферу технологій та фінансів у сфері зміни клімату» (FINTECC), що підтримується ЄС у рамках ініціативи EU4CLIMATE. У 2017 році Україна стала першою країною, яка скористалася запропонованою ЄБРР схемою інноваційних ваучерів.