Консультації з Кліматичних Інноваційних Ваучерів з Максимом Карпашем

Залишилися лише дві онлайн Консультації з Кліматичних Інноваційних Ваучерів. У цей четвер, 17 лютого, ми запросили взяти участь у консультації Максима Карпаша, директора науково-виробничої фірми «Зонд».
Максим Карпаш — доктор технічних наук, і з 2017 року проректор з науково-педагогічної роботи Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. У 2018 році науково-виробнича фірма «Зонд» стала переможцем Кліматичних Інноваційних Ваучерів.
Команда «Зонд» створила прилад, що визначає теплоту згоряння природного газу. Завдяки Ваучеру компанія змогла провести метрологічні випробування та сертифікувати свій прилад. Команда оплатила метрологічне дослідження, щоб їм видали свідоцтво про оцінку відповідності, і маркетингові дослідження, щоб розуміти, як змінилось ринкове поле та можливість виходу на нього.
«Зонд» хоче зробити ринок газу більш прозорим, де споживач отримає реальну інформацію про те, скільки ж енергії він спожив. Більше про історію Ваучеру для «Зонд» читайте у нашому спільному з Ukrainer проєкті про переможців Кліматичних Інноваційних Ваучерів «Зелена Експедиція».
Максим Карпаш розповість учасникам онлайн-консультації більше про розвиток компанії після отримання Ваучера та як їм вдалося перемогти у проєкті.
Тож не проґавте шанс взяти участь у Консультації та задати свої запитання щодо проєкту «Кліматичні Інноваційні Ваучери». Реєструйтеся за посиланням https://forms.gle/rRRMug5Wvh3aDadR9
Нагадуємо, що прийом заявок триває до до 28 лютого включно! Подати заявку можна на сайті проєкту: https://climate.biz/
***
Проєкт «Кліматичні Інноваційні Ваучери» є компонентом програми ЄБРР «Центр трансферу технологій та фінансів у сфері зміни клімату» (FINTECC), що підтримується ЄС у рамках ініціативи EU4CLIMATE. Впроваджується консорціумом на чолі з greencubator, за участі CIVITTA.