Консультації з Кліматичних Інноваційних Ваучерів з Дмитром Ковальчуком

Остання онлайн Консультації з Кліматичних Інноваційних Ваучерів для потенційних учасників проєкту відбудеться вже завтра, 24 лютого, о 13:00.

На цю зустріч ми запросили переможця Кліматичних Інноваційних Ваучерів Дмитра Ковальчука, співзасновника компанії «Червона Хвиля», яка розробила технологію 3D-друку титановим дротом деталей, призначених для роботи в умовах високих навантажень, вібрацій та екстремальних температур, зокрема, в аерокосмічній галузі.

Технологія, яка називається xBeam 3D Metal Printing суттєво дешевша, безпечніша і швидша за 3D-друк титановим порошком. До того ж при друкуванні дротом викиди парникових газів в рази менші, ніж при порошковому друці.
Завдяки Кліматичним Інноваційним Ваучерам компанія отримала програмне забезпечення для автоматизації друку та інтеграції свого 3D-принтера з провідними програмами для комп’ютерного проєктування (CAD-системи).
На сьогодні компанія має патенти у США та Німеччині. «Червона Хвиля» також побудувала і випробувала першу у Європі велику промислову металеву систему 3DP xBeamGrand.
У 2019 році систему друку компанії «Червона хвиля» придбав Британський дослідницький інститут зварювання для аерокосмічної галузі Великобританії.
Дмитро Ковальчук відверто розповість учасникам консультації про свій шлях у Кліматичних Ваучерах, яких помилок варто уникати у проєкті та про подальший розвиток своєї компанії на міжнародному ринку.

Менше тижня залишилося до завершення прийому заявок. І ми знаємо, що саме зараз заявки на участь в Кліматичних Інноваційних Ваучерах заповнюються найактивніше.

Тож реєструйтеся на консультацію за посиланням:https://forms.gle/rRRMug5Wvh3aDadR9

Не зволікайте із заповненням заявки на Ваучери на сайті https://climate.biz/